عجایبی از اهرام مصر


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



 

 

 

ابعاد هرم
ارتفاع :280 رویال کوبیت (Royal Cubits واحد سنجش طول در آن زمان که معادل 0.524 متر است) 138.8 (146.6 متر قبل از خرابی)
هر ضلع : 440 رویال کوبیت یا 230 متر
کل وزن تخمینی: 5.9 میلیون تن
با این دیدگاه می توان به مواردی ارزشمند در بحث هرم دست یافت.هرم دارای ابعاد مشخصی در تمامی جهات است از قاعده تا طول اضلاع و ارتفاع که این ابعاد از قانون خاصی بر اساس "نسبت الهی 1.618 "تبعیت می کنند که به آن "عدد فی" می گویند.اگر هرمی مطابق شکل زیر و رعایت نسبت الهی ساخته شود خاصیت بسیار جالبی پیدا می کند و آنهم تجمع حجم بسیار بالای انرژی در نقطه مشخص شده در تصویر است. از این طریق انجام مدیتیشن ها و تمرکزها و همچنین دریافت انرژی مضاعف برای انجام کارهای خاص یا فراحسی بسیار آسانتر و نتیجه بخش تر است.

 

 


ه طور برعکس در زیر آن ساخته شده که برخی از بخشهای آن در تصویر دیده میشود.(ناحیه C)


گفته می شود كه اگر دو خط عمود بر هم از دو منتها اليه شرقی – غربی و شمالی- جنوبی زمين رسم كنيم،محل تلاقی آن دو در محل ساخت اهرام مصر خواهد بود و ديگر اينكه ابعاد و اندازه‌های اهرام مصر به لحاظ هندسی با بعضی فواصل و نسبت‌های نجومی متن
اسب است.

 


در تصاویر زیر به وضوح خرد باستانی مصر مشاهده می شود.(به تصاویر و رابطه آن با ستارگان، صور فلکی و راه شیری خوب دقت کنید).به راستی که ده ها کتاب در این باره باید نگاشت. ارتباط کلیه هرمهای موجود در مصر را با صور فلکی و ستارگان راه شیری در این نقشه به زیبایی پیداست.آنها چه می دانستند که ما هنوز نمی دانیم؟ به چه زیبایی صورت فلکی Orion بر روی اهرام نقش شده است.

رابطه ستارگان و راه شیری با سلسله اهرام مصر:






(منبع دو تصویر فوق: TheHiddenRecords.com)

به هرحال اهرام مصر بغیر ازاینکه مقبره بوده جایگاهی برای انجام مراسم آیینی و مدیتیشنهای سنگین و بسیار قدرتمند آن زمان بوده است.برخی ستارگان مرتبط با این معبرها عبارتند از: Sirius – Alnitak – Kochab – Thuban


در مورد برخی خواص هرم:

 

 

  • غذاهايی كه در زير اهرام نگه داشته شود ‌٢ تا ‌٣ برابر بيشتر غذاهايی كه در دماهای معمول نگه داشته می شوند؛ بدون فساد باقی خواهند ماند.

 

 

 

 

  • مزه‌ی غذاها در زير اهرام كمتر دچار تغيير می شود.

 

 

 

  • اهرام منجر به آب گيری و موميايی شدن هرچيزی می ‌شوند ولی مانع از فساد آنها شده و از رشد قارچ‌ها هم ممانعت می كنند.به علاوه آنها منجر به كاهش سرعت رشد و يا توقف كامل رشد ميكرو اوگانيسم های مختلف می شوند.
  • افرادی كه در خانه های هرمی زندگی میكنند؛يا كسانی كه در ساختمان‌های هرمی كار می كنند،يا آنهايی كه در زير ساختارهای هرمی می خوابند همگی نوعی واكنش فوری مثبت در برخوردها از خود نشان میدهند.
  • موجودات به صورت مغناطيسی به نسخه‌های مشابه هرمی جذب می شوند.مشاهدات مختلف از نقاط مختلف نشان میدهند كه حيوانات اهلی از هر نوع تمايلی به باقی ماندن و نزديک شدن به ساختارهای هرمی دارند و در زير آنها سرعت رشد بيشتری دارند.

  • در تصویر زیر رابطه برخی چاکراها با برخی سیارات و ستاره ها آمده است:



    در زیر مقایسه ای از ابعاد Sirius و برخی ستارگان دیگر مثل خورشید منظومه شمسی آمده است:




    خفو همان فرمانروايی است كه يونانی ها او را خئوپس می ناميدند و بزرگترین هرم از آن اوست و پس از مدتی پسر و نوه خفو نيز برای خود هرم هايی را ساختند البته در اطراف ودر مجاورت اين سه هرم چند هرم كوچک نيز بنا شده اند كه اين هرم ها متعلق به درباريان وملكه ها بوده است.
    اهرام مصر از سه هرم بزرگ تشكيل شده است كه دركنار آنها هرم های كوچكی نيز وجود دارند.وقتی ما اهرام مصر را از نزديک می بينيم هرم وسطی از همه بزرگتر به نظر می رسد ولی اين اشتباه است زيرا كه هرم وسط چون روی زمين مرتفع تری بنا شده است بزرگتر به نظر می رسد.ولی در اصل هرم خفو كه که در تصویر زیر سمت راست هرم وسط قراردارد از همه بزرگتر است.

    هرم ها در گورستانی قديمی در جيزه واقع شده اند.گروهی از باستان شناسان عقيده دارند كه 100000 كارگر به مدت بيست وسه سال كار كردند.در اين اهرام بيش از دو و نیم میليون قطعه سنگ به كار رفته و وزن آن ها از دو نیم تن تا چهل تن است.
    يكی از طرقی كه احتمال دارد مصريان باستان سنگ های غول پيكر را حمل می كردند شيوه غلطاندن و بلند كردن است.يكی از دانشمندان اتريشی به نام آقای پروفسر دكتر اسكارريدل برای اين معما راه حلی پيشنهاد كرده است.او میگويد كه مصريان برای حمل اين سنگ ها دور هم جمع می شدند و با نيروی خود و به وسيله اهرمهايی اين سنگ ها را می غلتاندند اما در اين باره نظرهای بسياری وجود دارد بعضی از باستان شناسان عقيده دارند كه اين سنگ ها را با استفاده از سطوح شيبدار ماسه ای به بالای هرمها می بردند.
    در تصاویر زیر 2 روش برای بالا بردن سنگها ترسیم شده ولی با توجه به باریک بودن راه و سنگینی زیاد سنگها این 2روش منطقی به نظر نمی رسد.


    عده اي از باستان شناسان عقيده دارند كه مصريان از داروهای نيروزای قوی استفاده می كردند و به وسيله ی آنها اين سنگ ها را به بالا می بردند که این مورد هم منطقی نیست.
    اما نظریه دیگر این است که این هرمها و جابه جایی سنگها با قدرت مغز و تمرکز تنی چند از اساتید آن زمان انجام می شده است.
    اهرام مصر چه از نظر معماري وموقعيت جغرافيايی در محل مناسبی قرار دارد:
    • هرم به گونه ای ساخته شده است كه به چهار جهت اصلی مشرف است.
    • خط مداری كه از روی جيزه می گذرد دقيقا خشكی ها وآب های روی كره ی زمين را دقيقا نصف می كند و هرم در چنين نقطه ای از نصف النهار ساخته شده است.
    • نوک هرم بزرگ دقيقا شمال و اطرافش نيز خط استوا را نشان می دهد.
    سنگ هايی كه در اين هرم به كار رفته است از خود كشور مصر گرفته نشده اند و طبق نظر بعضی از كارشناسان و باستان شناسان سنگ ها به مدت ده سال توسط كارگران حمل می شده است و بعد از ده سال تازه به محل بنای اهرام مصر آورده شدند هنوز هيچ كس نمی داند كه اين سنگ ها متعلق به چه كشوری است و يا مهندس يا معمار اهرام مصر چه كسی بوده است و از چه شيوه ای استفاده شده است.

    نكته ای كه بايد در اينجا به آن اشاره كرد اين است كه صد هزار كارگر برای ساخت اهرام مصر بر اساس ياداشت های هردوت درعرض بيست سال متمادی مشغول بودند.جالب اينكه اگر هر كارگر روزانه به اندازه ی يكصد گرم پياز مصرف می كرده با اين حساب هر روز برای تامين غذای يكصدهزار كارگر معادل ده هزار كيلو پياز نياز بوده است.اين رقم در ده روز به يكصد هزار كيلو می رسد و مسلما در ماه نيز به سيصد تن میرسد.با اين محاسبه مشخص است كه درعرض شش ماه كار متوالی حدود هزار و هشتصد تن پياز مصرف شده است و این اصلا معقول نیست چرا که حمل و نقل-محل کاشت و زمان برداشت -تعداد کارگران-آمار بیماری و مرگ و میر و...این محاسبات را صد چندان نموده و از قاعده عقل خارج می سازد.
    این بدین معناست که ذهن انسان امروزی قادر به حل این معما نیست و جواب را در مسیر دیگری باید یافت.

 




:: موضوعات مرتبط: تاریخی , ,
:: بازدید از این مطلب : 717
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : Bahram
ت : دو شنبه 23 مرداد 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Harmonic... و آدرس bahram3.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com